ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Η επιλογή της πληρωμής στο κατάστημα προϋποθέτει να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημά μας.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Η επιλογή της πληρωμής με Τραπεζική Κατάθεση είναι διαθέσιμη κατά την παραλαβή από το κατάστημα καθώς και στην περίπτωση που επιλέξετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας να αποσταλούν σε εσάς. Οι τραπεζικοί λογαριασμοί της εταιρείας μας θα είναι διαθέσιμοι σε εσάς μέσω του επιβεβαιωτικού email που λαμβάνετε μόλις ολοκληρώσετε ηλεκτρονικά την παραγγελία σας. Παράλληλα, λαμβάνετε και έναν κωδικό κατάθεσης, ο οποίος αναγράφεται και αυτός στο επιβεβαιωτικό email, και θα πρέπει να τον χρησιμοποιήσετε σαν αιτιολογία κατάθεσης.

Παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την επιβάρυνση των εξόδων εφόσον χρησιμοποιείτε διατραπεζικές συναλλαγές. Προκειμένου να ολοκληρωθεί μία παραγγελία πρέπει το ποσό της κατάθεσης να είναι ακριβώς ίσο με το αντίτιμο της παραγγελίας σας. Τα πιθανά έξοδα της συναλλαγής πρέπει να επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ
Μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Diners και με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.